Air Baltic tájékoztató

Air Baltic - De Havilland DHC-4

Az AirBaltic járataira külön kell bejelentkeznie online vagy a reptéri kioszkokon keresztül. A repülőtéri check-in pultnál történő bejelentkezés díjköteles.

Online bejelentkezés

Akár számítógépen, akár mobiltelefonon, az online bejelentkezés gyors és egyszerű. Látogasson el az airbaltic.com/check-in oldalra, és néhány lépésben megkapja a beszállókártyáját. Nyomtassa ki vagy mentse el mobiltelefonjára. Mutasd meg a QR-kódot a reptéri személyzetnek a telefonod képernyőjén.

Még mindig szállodát keres? Nézze meg ezt

Az online bejelentkezés az indulás előtt 36 órával és 60 perccel érhető el. Ha Business, Classic vagy fizetett ülőhelyválasztással rendelkezik, már 5 nappal (118 órával) a járat indulása előtt bejelentkezhet.

A feladott poggyászokat a repülőtéren található poggyászkiadó pultoknál ingyenesen leadhatja.

Önálló check-in pultok

Az AirBaltic saját önbejelentkezési kioszkokat kínál a rigai RIX és a koppenhágai CPH repülőtéren. Adja meg a jegyfoglalási hivatkozási számát, vezetéknevét, és egy percen belül befejezi az utasfelvételi folyamatot, a kioszk pedig kinyomtatja a beszállókártyáját.

A kioszkon keresztül történő check-in ingyenes, és az utolsó check-in 40 perccel az indulás előtt történik.

Bejelentkezés a repülőtéren

A check-in pultnál történő bejelentkezés 35 eurós díj ellenében lehetséges. Az utasok számára ingyenes:

  • Business és Classic
  • 2 év alatti gyermekekkel
  • csoportban
  • egy másik légitársaságtól származó code-share jeggyel

Ha a rigai repülőtéren átszállással utazik, és nincs beszállókártyája a csatlakozó járatra, a Transzferpultnál az indulás előtt 30 perccel kaphat beszállókártyát. A minimális transzferidő Rigában 45 perc.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.