Air Baltic fedélzeti szolgáltatások

Air Baltic - De Havilland DHC-4

Az AirBaltic szolgáltatásait tekintve tipikus fapados légitársaság. Nem szolgálnak fel ingyenes fedélzeti frissítőket, és egyéb szolgáltatások sem állnak rendelkezésre.

Élelmiszerek a fedélzeten

A fedélzeti menüből vásárolhatsz harapnivalót, vagy ami még jobb, előre megrendelheted az ételt. Az AirBaltic étkeztetése kiemelkedik a légitársaságok szürkeségéből, és az egyik legjobb, amit a levegőben kóstolhatsz.

Még mindig szállodát keres? Nézze meg ezt

A légitársaság például meglepetéseket kínál szeretteidnek egy csokor rózsa, makarónik proseccóval, csokoládétorta stb. formájában.

Az étlapon felszolgált standard ételek között a steakektől a tenger gyümölcseiig és a svédasztalos reggeliig terjedő variációk szerepelnek. Az összes menü megtalálható az airbalticmeal.com oldalon.

Turistaosztály

Amit mindenképpen meg kell említeni és ki kell emelni, hogy az airBaltic még turistaosztályon is kiváló lábteret biztosít az utasoknak. Különösen más fapados légitársaságokhoz képest.

A belső tér világoszöld színű, LED-es háttérvilágítással.

IFE

Fedélzeti szórakoztató rendszerre ne számítson az airBaltic járatain. Miniatűr fej feletti képernyők vannak, amelyek csak a repülés és a repülőgép helyzetének megfigyelésére szolgálnak a térképen.

Business osztály

A légitársaság prémium üzleti osztályon is kínál utazást. A rövid és közepes járatok jellegéből adódóan nem számíthatsz teljes körű businessre, de a lehetőségek ismeretében elégedett lehetsz.

A business osztályon standard 6 személyes ülések vannak, amelyet egy válaszfal választ el a turistaosztálytól. A fedélzeten frissítőket szolgálnak fel, lásd fentebb.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.