Megközelítés a repülőtérről Tuzla

Tuzla

Tuzla repülőtere nem rendelkezik közvetlen tömegközlekedési kapcsolattal, így a központba a legegyszerűbben taxival vagy bérelt autóval lehet eljutni.

Taxi

A taxik ára a repülőtérről Tuzla központjába bárhová 30 BAM-ban van meghatározva.

Bármilyen magasabb ár azt jelenti, hogy a taxisofőr megpróbálja megnyújtani Önt. Csak készpénzzel lehet fizetni, és rengeteg taxi áll rendelkezésre mind a repülőtéren, mind Tuzla egész területén.

Autóbérlés

Jó megoldás, ha szeretné felfedezni a boszniai vidéket, ha közvetlenül a repülőtéren bérel autót, ahol több nagy nemzetközi autókölcsönző cég is székel. A 4 napos bérlés árai Tuzlában 50 euró körül mozognak.

Árak összehasonlítása - autófoglalás kedvezményesen

Busz Tuzlába

Közvetlenül a repülőtérre nincs tömegközlekedés, de a 800 méterre lévő faluból elővárosi buszjárat indul.

A legközelebbi buszmegálló Dubrave Gornje faluban található, körülbelül 20 perc sétára a termináltól, a posta előtt (a pontos hely a következő oldalon található en.mapy.cz).

A 11-es buszjárat itt halad át, és körülbelül 2 óránként egyszer közlekedik Tuzla központjába. A városon keresztül közlekedik a helyközi buszpályaudvartól az Istok buszpályaudvarig).

A jegy ára 4,50 BAM a sofőrnél, és csak pontos készpénzben fizethető.

Tuzla felől a 11-es járattal Kalesija felé kell utazni. A menetrend a GIPS Tuzla-i üzemeltető honlapján található: gipstk.com/11-tuzla-kalesija.

Az indulási időpontokat mindig csak a terminálról adják meg. Tehát ha a repülőtérről utazik, keresse a jobb oldali oszlopot a "Povratak" címszó alatt, ahonnan kb. 15-20 perc alatt lehet eljutni Dubravába. Ha Tuzla központjából utazik, keresse a bal oldali oszlopban az Istok állomásról való indulási időket, ahonnan körülbelül 10-15 perc alatt juthat el Tuzla központjába.

Busz Szarajevóba

Ha egyenesen Szarajevóba tart, leggyakrabban a Centrotrans buszjáratát használja Tuzla központjából.

A Szarajevóba tartó járat nagyjából óránként-másfél óránként közlekedik, az út több mint 3 órát vesz igénybe, a jegyek ára 27 bam.

A menetrendeket és a jegyvásárlást a társaság honlapján találod: centrotrans.com

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.