Megközelítés a repülőtérről Szamos

Szamos

A szamoszi repülőtér terminálja a KTEL Samos buszjárataival érhető el. A sziget felfedezéséhez béreljen autót közvetlenül a repülőtéren.

Autókölcsönzés

Az autóbérlés olcsóbb megoldás, ha szeretné felfedezni Szamost, és nem szeret egy helyben időzni. Sok strand vagy kisebb üdülőhely egyáltalán nem vagy csak napi 1-2 alkalommal érhető el busszal.

A nyári szezonban 380 eurótól, az előszezonban pedig 250 eurótól számítson árakra. Az autókölcsönzés árai a Szamoson az előszezonban kevesebb mint a felére csökkennek. Hol lehet a legjobban autót foglalni? Használjon egy összehasonlító motort, hogy megtalálja az összes autókölcsönző cég ajánlatát, és ott helyben le is foglalhatja az autót.

A legjobb autókölcsönzői ajánlatok a booking.com-on

Busz

A KTEL Samos helyi fuvarozó cég terminálja előtt van egy buszmegálló. A buszjáratokat nem jelölik számmal, csak az úti célt az üveg mögötti táblán.

A repülőtérre közlekedő járat a Szamosz - Pythagorio - repülőtér útvonalon közlekedik.

A busz hétköznapokon naponta 7-8 alkalommal, szombatonként 3-4 alkalommal közlekedik, vasárnap nem járnak buszok. Részletes menetrendek csak a fuvarozó Facebook-profilján, a ΚΤΕΛ Σάμου oldalon találhatók.

Jegyek a sofőrnél 3 euróért vásárolhatók.

Taxi

Az olyan mobilalkalmazások, mint a Bolt vagy az Uber nem működnek a Szamoson, de a terminál előtt mindig rengeteg taxi várakozik, még az előszezonban is.

A viteldíjakat a taxióra szerint számolják ki, és a taxisok által elkövetett csalás nagyon ritka a Szamoson. A taxik hozzávetőleges viteldíjai a következők:

  • Szamosz város - 27 eur
  • Karlovasi - 48 eur
  • Pythagoreion - 10 eur
  • Kampos Marathokampou - 50 eur
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.