Megközelítés a repülőtérről Santorini

Santorini

Hogyan jutok el a repülőtérről az üdülőhelyre, és jobb autóval vagy busszal utazni?

Autóbérlés

Ha teljes mértékben meg szeretné ismerni Szantorinit, és el szeretne kirándulni a külső falvakba vagy a félreeső strandokra, akkor a legjobb megoldás a bérelt autó. A Szantoriniben működő összes autókölcsönző cég a terminál érkezési csarnokában található, és a weboldalon keresztül közvetlenül összehasonlíthatja és lefoglalhatja az ajánlatokat. booking.com.

Az árakkal, a szigeten való közlekedéssel vagy a közlekedési szabályokkal kapcsolatos részletekért olvassa el a Szantorini útikalauzunkat.

Autófoglalás - Santorini repülőtér

KTEL buszok

A KTEL-buszok nagyjából óránként egyszer közlekednek a legnagyobb városba, Firába, ahol átszállhat a sziget más járataira.

A jegy 2,20 euróba kerül, és a sofőr árulja, Fira-ból kifelé menet a buszmegálló ablakában vásárolhatod meg a jegyet. Az út a repülőtérről Firába 20 percet vesz igénybe, a menetrendek a weboldalon találhatók. ktel-santorini.gr.

Taxi, szállodai transzfer

Próbáld meg elkerülni a taxit, a külföldieknek magasabbak az árak, mint a helyieknek (kb. 2,60 eur/km), és a taxit csak a repülőtérre/repülőtérről való úton érdemes használni, ha nem tudsz várni.

Sokkal kényelmesebb azonban, ha a szállásoddal egyeztetsz egy transzfert, gyakran a szállodák vagy apartmanok akár ingyenesen is felajánlják ezt, különösen Kamari vagy Fira felé.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.