Megközelítés a repülőtérről Nagyvárad

Nagyvárad

A 28-as buszjárat a terminálhoz a városközpont felé közlekedik. Az alábbiakban megtudhatja, mennyibe kerülnek a jegyek, és hogyan juthat el a városközpontba taxival, illetve mennyibe kerül az autóbérlés.

TOP 5 szálloda - Nagyvárad

Városi busz

A 28-as busz közvetlenül a terminál előtt áll meg, és a történelmi belváros felé a Piata Unirii vagy az Emanuil Gojdu felé közlekedik.

Viteldíj 1 útra 3 ron a buszon belüli olvasóhoz csatlakoztatott érintésmentes kártyával vagy a Google Play / App Store-on elérhető 24pay mobilalkalmazással fizethet.

Az összes buszra és villamosra 15 ronért szóló napijegy csak a 24pay mobilalkalmazáson keresztül érhető el, ha a repülőtérről utazik. A városban a következő vásárlási pontokon.

Taxi

A terminál előtt minden érkezéskor taxik várakoznak. Vezetéskor mindig ragaszkodjon a taxióra bekapcsolásához, és a városközpontig 35 ron körül lesz az ár.

Alacsonyabb, 25 ron körüli árakat kaphat a Bolt mobilalkalmazáson keresztül, amely jól működik a városban.

Autóbérlés

A nagyváradi repülőtéren olyan autókölcsönző cégek fiókjai vannak, mint a Sixt, az Autounion és az Autonom.

A kevés verseny és a helyi kölcsönző cégek alacsony kapacitása miatt az árak magasak, egy 4 napos bérlésért 150 euró körüli összeget lehet fizetni.

Hasonlítsa össze a legolcsóbb ajánlatokat

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.