Szolgáltatások a repülőtéren Marrakech

Marrakech

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre a Marrakech repülőtéren. Hol lehet a legjobban enni és hol lehet vásárolni?

Marrakech szállodai árak megtekintése

Internet és wi-fi

A Wifi-Aéroport-Marrakech wi-fi hálózaton keresztül csatlakozhat az internethez az e-mail címe megadásával.

Ne fáradjon azzal, hogy érkezéskor fizikai sim-kártyát vásároljon. Szerezzen gyorsan és egyszerűen marokkói adatforgalmi e-sim kártyát a weben. airalo.com.

ATM-ek és pénzváltók

A marokkói bankok ATM-jei az 1/2 terminál nyilvános területén, a kijárat közelében találhatók.

A pénzváltók csak a poggyászkiadásnál találhatók még a tranzitterületen, az árfolyam valamivel rosszabb, mint a belvárosban, de így is elfogadható.

Üzletek és szupermarket

A repülőtéren nem találunk rendes élelmiszerboltot, de legalábbis minipiacot vagy újságárust. Érkezéskor még vizet sem lehet vásárolni a közterületen.

Minden üzlet csak az indulási területen van a biztonsági ellenőrzés után, ahol találsz néhány üzletet duty free, marokkói szuvenírboltokat vagy Hudson újságárusokat.

Étkezés

Az indulási csarnok nyilvános területén csak egy kis büfé található, ahol bagett és kávé kapható.

Az összes többi étterem a biztonsági ellenőrzés után található, és az árak lényegesen magasabbak, mint a városban.

Az egyetlen éjjel-nappal nyitva tartó büfé a Starbucks. A tranzitzónában több helyi konyhát kínáló étterem, valamint Illy vagy Segafredo kávézó is található.

Poggyászmegőrzés

A marrákesi repülőtéren nincs poggyászmegőrző vagy automata szekrények.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.