Transzfer a repülőtéren Málta

Malta

A máltai repülőtér egy viszonylag kis terminállal rendelkezik az utasok számára.

Olcsó Hotelek Málta repülőtér közelében

Ezért csúcsidőben, különösen kora reggel és dél körül nagyon zsúfolt lehet, ezért készüljön fel arra, hogy kevés az ülőhely, és a biztonsági ellenőrzésnél akár 30 percig is várakozhat.

Az induló utasfelvételi pultok a terminál bal oldalán, az érkező utasok a jobb szélső oldalon találhatók. A biztonsági ellenőrzés az 1. emeleten található.

A terminál rendezett, de a biztonsági ellenőrzés utáni terület szűkös, és nem fér el a forgalomban.

Átszállás a járatok között

Ha a schengeni térségen belüli járatok között átszállással utazik, akkor csak kövesse a "csatlakozó járatok" táblákat, és egyáltalán nem kell elhagynia a tranzitterületet. Azonban át kell mennie egy biztonsági ellenőrző ponton, amely csak az átszálló utasok számára van fenntartva.

Ha egy nem schengeni országból érkezik egy nem schengeni országba tartó járatra, akkor nem kell átmennie az útlevélvizsgálaton, és a biztonsági ellenőrzésen keresztül egyenesen az indulási kapuhoz jut.

Ha egy schengeni járatról egy nem schengeni járatra száll át, vagy fordítva, mindig el kell hagynia a tranzitzónát, és újra be kell jelentkeznie.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.