Megközelítés a repülőtérről Lille

Lille

A repülőtérről a Flibco speciális buszjárata 7,99 euróért közvetlenül a városközpontba közlekedik, megálló és átszállás nélkül. Olcsóbban, 1,80 eur-ért a 68-as busszal lehet a városközpontba utazni, átszállással a metróhoz a 4 Cantons Stade állomáson.

Ellenőrizze a Lille-i szállodák árait és szabad kapacitását

Flibco busz

A Flibco távolsági buszok közvetlen és gyors összeköttetést biztosítanak Lille központjába. Lille-ben csak a központban állnak meg Lille Flandres és Lille Europe állomások között.

A flibco.com oldalon online vásárolt jegy ára 7,99 eur, de a sofőrnél kártyával is vásárolhat jegyet 8 euróért.

A menettérti jegyek kedvezményesen 13,99 eurót kóstálnak.

  • Menetidő - 25 perc
  • Menetgyakoriság - 60 perc
  • Első busz a repülőtérre - 5:00
  • Utolsó busz a repülőtérről - 21:30, de egyes napokon az aktuális járat menetrendjétől függően 22:00 után is.

68-as busz + metró

Az olcsóbb közlekedés érdekében, különösen, ha Lille-ben többet szeretne tömegközlekedéssel utazni, a 68-as busz a legközelebbi 4 Cantons Stade metróállomásig közlekedik, ahol átszállhat a központ felé közlekedő sárga 1-es metróra.

A jegyek megvásárlása a közlekedési vállalat, az Ilévia mobilalkalmazásán keresztül történik (elérhető az alábbi címen). Google Play / App Store) vagy online az ilevia.fr/boutique oldalon. A repülőtéren a RELAY újságárusoknál is árulnak jegyeket, de nem mindig állnak rendelkezésre. A buszsofőrtől nem lehet jegyet vásárolni.

  • 1,80 eur - 1 órás transzferjegy (buszok, metró, villamosok)
  • 5,30 eur - 24 órás napijegy (buszok, metró, villamos)

A 68-as busz óránként egyszer jár, de reggel és kora este 2-3 alkalommal óránként. A metró körülbelül 10 percenként közlekedik.

A teljes út a repülőtérről a transzferekkel együtt Lille központjáig (Gare Flandres) körülbelül 32-42 percet vesz igénybe.

Az utolsó busz a repülőtérről körülbelül 20:45-kor, az első pedig 6:30-kor indul.

A járatkeresés és a menetrendekért kérjük, látogasson el az ilevia.fr weboldalra.

Taxi

Egy taxi ára a Flandres vagy az Európa pályaudvarok felé körülbelül 35 eurót tesz ki. Olcsóbb megoldást kínál az Uber mobilalkalmazás (25 eurótól), amely Lille-ben is működik.

Autóbérlés

Lille repülőterén több autókölcsönző cég is található, például az Europcar, a Sixt vagy a Flizzr. A heti bérleti díjak egész évben 130 eurótól kezdődnek.

Hasonlítsa össze az árakat és foglaljon autót

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.