Megközelítés a repülőtérről Kutaisi

Kutaisi

A repülőtérre távolsági buszok és vonatok közlekednek a 2 km-re található állomásról. Autókölcsönző cégek is működnek, és a közeli főúton helyi furgonok, úgynevezett marshrutkák közlekednek.

Autókölcsönzés

A repülőtéren több autókölcsönző stand található, köztük olyan multinacionális márkák, mint az Avis, az Enterprise és az Alamo.

Ha nem zavarja a grúziai utak élénk és vad forgalma, akkor az autóval való utazás messze a legrugalmasabb közlekedési mód. A legalacsonyabb heti bérleti díjak 250 eurónál kezdődnek.

Hasonlítsa össze az árakat és foglaljon autót

Közlekedés Kutaisziba

A több mint 26 km-re fekvő Kutaiszi általában a Grúziában utazók első megállóhelye, legalább 1 éjszakára. Az út körülbelül 40 percet vesz igénybe.

Kisbusz

A fix útvonalon közlekedő furgonok, amelyek bárhol megállnak, ahol csak kérik, a legolcsóbb közlekedési mód.

Nem mennek el egészen a terminálig, hanem a főúton, 50 méterre a parkolóval szemben állnak meg. A kisbuszok rendszertelenül közlekednek, napközben (kb. reggel 6 és este 8 óra között) általában legalább 20 percenként járnak, éjszaka jóval kisebb az esélye, hogy elkapjon egy kisbuszt.

A kiszálláskor 3 gél díjat kell fizetni, és csak készpénzben.

A kisbuszok általában csak a Kutaiszi központjától kb. 3 km-re lévő fő buszpályaudvarig közlekednek, amely 1 gél alatt elérhető az 1-es buszjárattal.

Taxi / Bolt

A taxi a legelterjedtebb közlekedési forma. A nap bármely órájában vagy éjszaka rengeteg taxisofőr lesz a terminál előtt, akik elkergetik Önt az autójukhoz.

Itt nincsenek taxiórák, így ez pusztán az alkudozási készségeden múlik. A normál ár a központig nem haladhatja meg a 35 gel-t.

Jelentősen olcsóbb lesz, ha a Grúziában népszerű Bolt alkalmazáson keresztül taxizik. A csúcsidőszaktól függően a Bolt a városközpontba 20 és 27 gél közötti összegbe kerül.

Busz

A rendszeres grúz buszjárat Kutaiszi felé megszűnt. Jelenleg szintén nincs Omnibuszjárat Kutaisziba. Mindkét társaság már csak Tbiliszi vagy Batumi felé közlekedik.

A kutaiszi tömegközlekedési buszok nem járnak a repülőtérre.

A legolcsóbb szállodák keresése Kutaiszi városában

Szállítás Tbiliszibe

A leggyorsabb út a 2 fuvarozó buszával, átszállás nélkül, közvetlenül a terminálról. A csatlakozás ára nem drágul, ezért nem érdemes Kutaiszi központján keresztül utazni átszállással. Vonatjárat is van.

Buszok

Bár az érkezési csarnokban mindkét fuvarozónak vannak kioszkjai, mindenképpen javasoljuk az online jegyvásárlást. Előfordulhat, hogy a helyszínen nem állnak rendelkezésre ülőhelyek.

A közvetlen buszút körülbelül 4 órát vesz igénybe.

  • Georgian Bus - foglalás a georgianbus.com oldalon, ár 25 gél / 45 gél oda-vissza.
  • Omnibusz - foglalás az omnibusexpress.ge oldalon, ára 25 gel (oda-vissza nem kedvezményes), a buszon konkrét ülőhelyek választhatók.

Vonat

A termináltól körülbelül 1800 méterre található Kopitnari állomás, amelyet a grúz vasút honlapján "Kutaiszi nemzetközi repülőtér" néven említenek. A repülőtéri terminálról ingyenes buszjárat közlekedik az állomásra és vissza.

A vonat indulása előtt körülbelül 20 perccel indul a repülőtérről.

A vonatok nagyon rendszertelenül, átlagosan napi 6-9 alkalommal közlekednek. A Tbiliszibe való utazás nem éri meg az időt és a költségeket, azonban az utazás többnyire modern Stadler-egységeken történik, és lélegzetelállító kilátást tesz lehetővé.

  • Az árak a régi, lassú vonatokon 9 géltől a modern vonatokon 33 gélig terjednek.
  • az út időtartama a modern vonatokon 3 órától a régebbi vonatokon 5,5 óráig tart.
  • Menetrendek és jegyfoglalás (regisztráció után) a tickets.railway.ge weboldalon

Közlekedés Batumiba

A tengerparti város, Batumi közvetlen buszokkal és alternatívaként vonattal is a leggyorsabban elérhető.

Busz

Bár az érkezési csarnokban mindkét fuvarozónak vannak kioszkjai, mindenképpen javasoljuk az online jegyvásárlást. Előfordulhat, hogy a helyszínen nem állnak rendelkezésre ülőhelyek.

A közvetlen buszos utazás körülbelül 2 órát vesz igénybe.

  • Georgian Bus - foglalás a georgianbus.com oldalon, ár: 20 gél / 36 gél oda-vissza.

Vonat

A termináltól körülbelül 1800 méterre található Kopitnari állomás, amelyet a grúz vasút honlapján "Kutaisi nemzetközi repülőtér" néven említenek. A repülőtéri terminálról ingyenes buszjárat közlekedik az állomásra és vissza.

A vonat indulása előtt körülbelül 20 perccel indul a repülőtérről.

A vonatok nagyon rendszertelenül, átlagosan napi 5-6 alkalommal közlekednek.

  • Ár 31 gel
  • az utazás körülbelül 2 órát vesz igénybe
  • Menetrendek és jegyfoglalás (regisztráció után) a tickets.railway.ge oldalon.
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.