Transzfer a repülőtéren Köln

Cologne

A repülőtér két terminállal rendelkezik, amelyeket egy folyosó köt össze egy épületben. Ezt a terminálok közötti folyosót használhatja a nyilvános és a tranzitterületek átjárására. Valójában tehát az 1-es és a 2-es terminálon is át lehet menni a biztonsági ellenőrzésen bármelyik indulási kapunál történő indulás esetén.

A terminálok közötti távolság körülbelül 200 méter.

Olcsó szállodák a kölni repülőtér közelében

Melyik terminál?

A terminálok légitársaságok szerint vannak felosztva. A bejelentkezés és az érkezés egy adott légitársasághoz, függetlenül a célállomástól, mindig a kijelölt terminálon történik.

  • 1.terminál - Eurowings, Ryanair, Lufthansa
  • 2.terminál - minden más légitársaság

Átszállás a járatok között

A kölni repülőtér gyakori átszállási pontként szolgál, különösen az Eurowings járatai között. Az utazók a kölni fapados járatok száma miatt gyakran két külön járatról is megtervezik a saját átszállásaikat.

Az átszállás során nem kell elhagyni a tranzitzónát. A poggyászát automatikusan átszállítják (abban az esetben, ha egy foglalással mindkét járatot igénybe veszi).

Ha a transzfert saját maga kombinálta, csak kézipoggyásszal utazik, és rendelkezik mobil beszállókártyával a csatlakozó járatra, szintén nem kell elhagynia a tranzitzónát.

A schengeni térségből induló/be tartó járatok közötti átszálláskor nincs ellenőrzés. Egyébként mindig át kell esnie az útlevél- és biztonsági ellenőrzésen.

Az átlagos átszállási idő nem haladja meg a 35 percet.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.