Megközelítés a repülőtérről Kefalonia

Myrtos

Ha egy utazási irodán keresztül vásárolt utazás keretében érkezik Kefaloniába, az érkezési csarnokban egy küldött fogadja Önt, és egy ingyenes busz közvetlenül a szállodába viszi.

De hogyan juthat el a repülőtérről egyedül?

Béreljen autót

Mivel busszal a városokon kívül sehova sem juthatsz el, és a sziget legszebb részeiről is lemaradnál, mindenképpen javasoljuk, hogy bérelj autót az egész tartózkodásodra.

A terminálon számos autókölcsönző cég működik, köztük nagy nemzetközi cégek is.

Egy heti bérlés árai főszezonban 220 eurónál kezdődnek. Az autókölcsönző cégek korlátozott kapacitása miatt javasoljuk, hogy legalább 2-3 hónappal előre foglaljon.

Árak összehasonlítása - autófoglalás

A nagyon negatív vélemények miatt javasoljuk, hogy kerülje az Add Car autókölcsönzőt.

KTEL buszok

A terminálhoz rendszeres "KTEL Kefalonias" buszjárat közlekedik Argostoli buszpályaudvaráról, ahonnan más járatok visznek a nagyobb településekre.

A menetrend nem felel meg a járatok menetrendjének, és a buszok az előszezonban csak naponta kétszer, nyáron pedig naponta 6-7 alkalommal közlekednek.

Szombaton és vasárnap a buszok egyáltalán nem közlekednek.

Részletes menetrendek a hivatalos honlapon találhatók: ktelkefalonias.gr/local-routes. A repülőtérre közlekedik egy járat, amelyet a honlapon "ARGOSTOLI - MINIES - KOURKOUMELATA - METAXATA - LAKYTHRA - ARGOSTOLI" néven talál.

Az út Argostoliba körülbelül 20 percet vesz igénybe.

A jegyet 2 eurós készpénzben vásárolják meg a sofőrtől.

Olcsó szállodák Kefalonia területén

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.