Transzfer a repülőtéren Horta

Horta

A Faial / Horta repülőtéren az utasok egy kis terminált használnak, amely közös az összes induló és érkező járat számára.

Az érkezési terület a bal oldalon, a check-in pultok pedig a jobb oldalon találhatók. A teljes repülőtéri csarnokot 1 perc alatt lehet végigjárni, a biztonsági ellenőrzés pedig legfeljebb 5 percet vesz igénybe.

Csak 60-75 perccel korábban érkezzen az induláshoz.

10 legolcsóbb szálloda Faial területén

A repülőtér nyilvános területe meglehetősen tágas, de ülőhelyek nélkül. A biztonsági ellenőrzés után egy nagyon szűk helyen találja magát, két indulási kapunál, körülbelül 20 ülőhellyel.

Átszállás a járatok között

Bár Horta egy nagyon kicsi repülőtér, gyakran itt csatlakozik át a Flores és Corvo szigetekre tartó járatokhoz.

Az átszállás rendkívül egyszerű. A repülőgéptől a kifutópályán végigsétál a terminálhoz, ahol a jelzéseket követve balra fordul, és kevesebb mint 10 méter után közvetlenül az egyetlen két indulási kapu területén találja magát.

Nincs ellenőrzőpont, és a teljes átszállási idő körülbelül 3 perc.

Néhány SATA járat azonos járatszámmal és repülőgéppel közlekedik a Ponta Delgada - Horta - Flores vagy a Ponta Delgada - Flores - Corvo útvonalon.

A legtöbb esetben a repülőgépet a hortai repülőtéren kell elhagyni, és a terminálba való belépéshez a fent leírt eljárást kell követni. Kivételes esetekben a repülőgépen maradhat, amelyről a légiutas-kísérő személyzet mindig tájékoztatja Önt.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.