Szolgáltatások a repülőtéren Grenoble

Grenoble

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre Grenoble repülőterén. Hol lehet a legjobban enni és vásárolni?

A 10 legjobb szálloda a francia Alpokban

Internet és wi-fi

A repülőtéren korlátlan ideig ingyenes wifi áll rendelkezésre. Csatlakozzon a "VINCI Airports" hálózathoz.

Ha egy uniós országból származó SIM-kártyát használ, akkor Franciaországban ugyanolyan áron telefonálhat és használhat adatforgalmat, mint a saját országában.

Ellenkező esetben gyorsan és egyszerűen szerezzen francia adatforgalmi e-sim kártyát az airalo.com oldalon.

Üzletek és éttermek

A repülőtér nyilvános területén az indulási csarnokban található szuvenírboltban, valamint a biztonsági ellenőrzés után a kis duty free üzletben vagy a francia sajtboltban vásárolhat.

Étkezési lehetőséget a Tribs biztosít, amely a nyilvános területen (indulási és érkezési csarnok) és a biztonsági ellenőrzés után található.

A nyilvános terület 1. emeletén egy kis étterem is található.

Az összes üzlet és étterem nyitvatartási ideje mindig az aktuális járatforgalomhoz igazodik.

Poggyászok tárolása

A terminálon nincs poggyásztároló vagy automata szekrények.

ATM-ek és pénzváltó berendezések

Az érkezési csarnokon kívül csak egy Euronet ATM található, amelynek kivételi díja kb. 4,50 eur. Ráadásul, ha nem rendelkezik eurószámlával rendelkező kártyával, az Euronet nagyon kedvezőtlen árfolyam-átváltást állít be.

Automaták

Van néhány italokat és édességeket árusító automata, amelyek biztonsági ellenőrzés után kártyával és érmével fizethetők.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.