Megközelítés a repülőtérről Figari

Bonifacio sziklái

Az "A Berlin" társaság "B" buszjárata a terminálhoz közlekedik, de csak naponta kétszer.

A legtöbb utazó a repülőtéren igénybe veszi az autóbérlési szolgáltatást.

Autókölcsönzés

Az érkezési csarnokon kívül számos autókölcsönző pult található.

Az autóbérlést mindig előre foglalja le. Ha főszezonban (június-szeptember) utazik, javasoljuk, hogy legalább 2 hónappal előre foglaljon.

A heti bérlés árai nyáron 300 eurónál kezdődnek, ha időben lefoglalja az autót.

Autóbérleti díjak összehasonlítása - Figari repülőtér

Busz

A B buszjárat, amelyet jelenleg az "A Berlina" üzemeltet, megáll a terminálnál.

A B vonal Porto Vecchio és Moncaia d'Aullene között közlekedik, és a repülőtéren is megáll. Hétfőtől szombatig naponta csak kétszer közlekedik, június és szeptember között vasárnaponként is. Ünnepnapokon azonban soha nem közlekedik.

A menetrend a cc-sudcorse.fr/a-berlina-transports-sud-corse oldalon található. Kattintson a gombra "Horaires & Trajets".

A repülőtérről induló és oda tartó járatokra a következő kedvezményes tarifa vonatkozik 10 eur és csak a tixiPASS mobilalkalmazáson keresztül vásárolható meg. A sofőr nem árulja a jegyet.

Taxi / Uber

A hivatalos taxik a terminál előtt várakoznak minden menetrend szerinti érkezéskor. A régióban elérhető az Uber mobilalkalmazás is, de a sofőrök korlátozott száma miatt előfordulhat, hogy 30 percnél tovább kell várni egy autóra.

Az átlagos árak a következők:

  • Bonifcio - taxi 55 euróért / Uber 40 euróért
  • Porto Vecchio - taxi 60 euróért / Uber 45 euróért.
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.