Transzfer a repülőtéren Bergen

Bergen

A fleslandi repülőtérnek csak egy terminálja van, amely minden járat számára közös. Az épület kompakt, modern és nagyon tiszta.

Hotelárak keresése BGO repülőtéren

A tájékozódás egyszerű. A becsekkolás után egy központi biztonsági ellenőrzőpont található, amely a schengeni övezetbe és Norvégia környékére vezető indulási területre vezet. Innen egy rövid folyosó vezet az útlevélellenőrzés után egy másik területre, ahol a nem schengeni járatok indulási kapui vannak.

Átszállás a járatok között

Bergen gyakori átszállási pont a nemzetközi és belföldi járatokról más norvégiai belföldi járatokra.

A Wideroe norvég regionális légitársaság egyik fő csomópontja Bergenben van, és számos kisebb és nagyobb norvég várost szolgál ki innen.

Az átszállás jól ki van táblázva, és amennyiben van beszállókártyája a csatlakozó járatra és automatikusan feladott poggyásza a célállomásra, nem kell elhagynia az átszállási területet.

A minimális átszállási idő 35 perc, de a gyakorlatban kevesebb mint 20 perc alatt el lehet jutni a gépről a gépre.

Schengen -> Schengen

Ha egy norvégiai vagy bármely schengeni célállomásról repül, és visszarepül Schengenbe vagy Norvégiába, nem kell semmilyen ellenőrzésen átesnie.

Kövesse a "csatlakozó járatok" táblákat, és a repülőgéptől egyenesen az indulási kapu területére sétálhat.

Nem schengeni

Ha egy nem schengeni országból átszáll egy Norvégián belüli belföldi járatra vagy egy schengeni országba, akkor át kell mennie az útlevél- és biztonsági ellenőrzésen.

Egyébként csak az útlevél-ellenőrzésen kell átmennie.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.