Szolgáltatások a repülőtéren Bari

Alberobello

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre a Bari repülőtéren. Hol lehet a legjobban enni és hol lehet vásárolni?

Internet és wi-fi

Awifi ingyenesen elérhető az AdP_FreeWifi hotspoton keresztül, miután bejelentkeztél az e-mail címeddel vagy a közösségi hálózatokon.

Ha egy uniós országból származó SIM-kártyát használsz, akkor Olaszországban ugyanolyan áron telefonálhatsz és használhatsz adatforgalmat, mint a saját országodban.

Ellenkező esetben gyorsan és egyszerűen szerezzen adatforgalmi e-sim kártyát az airalo.com oldalon.

Éttermek és üzletek

Éttermek és kávézók a biztonsági ellenőrzés előtt és mögött is találhatók, azonban a nyilvános területen az éttermek sokkal tágasabbak. Például a McDonald's (9:30-22:00) vagy a Lavazza Café (6:00-22:00). A létesítmények listáját a repülőtér honlapján találja.

Duty-free, ruházati vagy szuvenírboltok a biztonságiak mögött találhatók, míg a nyilvános területen kisebb újságárusok és utazási boltok találhatók.

Olcsó szállodák a bari repülőtér közelében

A bari repülőtéren nincs klasszikus élelmiszer-szupermarket.

A 7:30-21:00 óra között nyitva tartó gyógyszertár az indulási csarnok nyilvános területén található.

ATM-ek

A repülőtéren található ATM-eket az Euronet (a kedvezőtlen árfolyam-átváltás miatt nem ajánlott) vagy a Banca Popolare Pugliese működteti díj ellenében. 0 eur.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.