Fly Lili járatok

Flylili a nagyszebeni repülőtéren

A Flylili légitársaságok jegyei jelenleg nem vásárolhatók meg külön. A légitársaság csak charterjáratokat biztosít, amelyek egy utazási irodától származó utazási csomag részét képezik.

A tervek szerint 2024 nyarától a brassói GHV repülőtérről Münchenbe, Stuttgartba, Barcelonába, Rómába, Milánóba, Szalonikibe és Isztambulba induló járatokra értékesítenének jegyeket.

A jegyeket kétféle tarifával lehet megvásárolni a [translate=none]Classic. A különbség a feladott poggyászban és a módosítási vagy törlési lehetőségekben van, az olcsóbb viteldíj egyiket sem tartalmazza.

Úti célok

A légitársaság jelenleg főként romániai repülőterekről három törökországi, tunéziai és egyiptomi üdülőhelyre indít járatokat. Konkrétan ezek a repülőterek a következők:

A cseh Čedok és Fischer utazási irodákkal is együttműködést kezdett a DER Touristik csoporthoz tartozó Exim Tours-szal, amely számára Karlovy Vary és České Budějovice regionális repülőtereiről repül a bulgáriai Burgaszba.

Route map

A Romániából elérhető charterjáratok szintén a mellékelt képen láthatók.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.