Brussels Airlines járatok

Brussels Airlines

A Brussels Airlines az egyik legolcsóbb európai légitársaság, és nagyon kényelmes közvetlen járatokat kínál Brüsszel és más célállomások között. Kedvező ár-érték arányú járatokat talál afrikai célállomásokra is, ahol az egyik legsűrűbb hálózattal rendelkezik az európai légitársaságok közül.

Javasoljuk, hogy közvetlenül a brusselsairlines.com oldalon vásároljon jegyet, de ideális esetben először hasonlítsa össze az árakat a konkurens légitársaságok áraival, például a skyscanner.com oldalon.

Jegyek vásárlása a brusselsairlines.com oldalon

Jegyárak

Általában nem okoz gondot, hogy 100 eur körül találjunk retúrjegyet Brüsszelbe Európa bármely pontjáról. A Kanári-szigetekre például 160 eur körüli, az afrikai célállomásokra pedig 400 eur körüli átszállási jegyek.

A legjobb, ha Európán belül 2-3 hónappal az indulás előtt vásárolja meg a jegyeket, Európán kívüli célállomásokra pedig 3-5 hónappal az indulás előtt.

Úti célok

Mint már említettük, a Brussels Airlines célállomások listája Európára, Észak-Amerikára és Afrikára összpontosítható.

Az Egyesült Államokban New York és Washington DC, míg Európában elsősorban a nagyvárosok és a főbb üdülőhelyek szerepelnek a célállomások között. Afrikában szinte a teljes délnyugati partvidék Dakartól Ouagadougou-n át Luandáig...

Route map

A legjobb áttekintést és az úti célok listáját az útvonaltérképen találja, amely az árakkal együtt megtekinthető a brusselsairlines.com/our-destinations oldalon.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.