A Fiji Airways csatlakozott a oneworld szövetséghez

Fidzsi-szigeteki légitársaság

Az óceániai Fidzsi-szigetekiFiji Airways 2024 júniusában csatlakozott a oneworld globális szövetséghez. A szövetség 15. teljes jogú tagjává válik, ami bővíti a mérföldgyűjtési lehetőségeket és előnyöket a jelenlegi Emerald, Sapphire és Ruby státusszal rendelkezők számára, valamint bővíti a oneworld szövetség célállomás-portfólióját.

A Fiji Airways mellett a Fiji Link, a légitársaság Fidzsi-szigeteki belföldi ága is társult tagja lesz a oneworld szövetségnek.

A oneworld uralni fogja Óceániát

A Fiji Airways csatlakozásával a oneworld összesen 15 úti céllal rendelkezik Óceániában, főként a Fidzsi-szigetek, Tuvalu, Tonga és Kiribati szigetvilágában.

A következő repülőterek lesznek vadonatúj oneworld célállomások:

  • Fidzsi-szigetek - Suva, Cicia, Kadavu, Koro, Labasa, Lakeba, Rotuma, Savusavu, Taveuni, Vanua Balavu, Vunisea, Taveuni.
  • Kiribati - Kiritimati, Tarawa
  • Tonga - Vava'u
  • Tuvalu - Funafuti

Az ausztrál Qantas légitársaság, amely szintén a oneworld szövetség tagja, jelentős jelenléttel rendelkezik az óceániai szigeteken.

A Fiji Airways más oneworld-központokba is repül, így az óceániai régióba való utazás Európából és Ázsiából a Cathay Pacific légitársasághoz csatlakozó Hongkongon, a Japan Airlineshoz csatlakozó Tokió Naritán keresztül jelentősen kényelmesebbé válik.

A világ másik felén pedig erősíti az Óceánia és Észak-Amerika közötti kapcsolatot, különösen Los Angeles és San Francisco repülőterein keresztül, az American Airlines járataihoz való csatlakozással.

A Fiji Airways úticéljainak teljes térképét a fijiairways.com/route-map oldalon találja.

A Fiji Airways átvette az AAdvantage törzsutasprogramot

A szövetséghez való csatlakozással egyidejűleg a Fiji Airways megszünteti saját Tabua Club törzsutasprogramját, és teljes mértékben átveszi az AAdvantage-t, az American Airlines törzsutas klubját.

Ez a változás lehetővé teszi, hogy a jelenlegi AAdvantage elit státusszal rendelkezők ugyanolyan előnyökkel utazhassanak a Fiji Airwaysnél, mint az American Airlinesnál.

Ezek közé az előnyök közé tartozik az ingyenes, extra poggyász, az elsőbbségi beszállás, az elsőbbségi ülőhelyek és a fokozott mérföldgyűjtési lehetőségek.

Hány mérföldet kapok?

Ön már tagja a oneworld szövetség valamelyik törzsutasprogramjának? Ha igen, akkor a Fiji Airways-szel utazva szintén mérföldeket szerezhet.

Az alábbiakban áttekintjük a Fiji Airways viteldíjosztályait és azt, hogy az egyes törzsutasprogramok esetében hány mérföldet szerezhet az egyes osztályokba tartozó járatokon.

Törzsutasprogram Viteldíj a viteldíjban Alapmérföldek
Alaska Airlines
(Mérföldprogram)
J, C, D, I
Z
B, G, H, L, M, O, K, Q,
S, V, W
N, R, T
225%
200%
100%
50%
American Airlines + Fiji Airways
(AAdvantage)
J, C, D, I
Y, Z
B, H, L
K, M, O, Q, S, W
G, V, N, T
125%
100%
75%
50%
35%
Qantas törzsutasok Minden díjosztály Zóna alapján

A listát fokozatosan frissítjük, mivel a mérföldek partner légitársaságok általi felhasználásának bevezetése akár 12 hónapot is igénybe vehet.