Szállodák a repülőtér közelében Róma Fiumicino

Róma

A Fiumicino repülőtér egy jelentős csomópont, számos hosszú távú útvonallal, és gyakran előfordulhat, hogy a legkedvezőbb árú jegyek éjszakai átszállást tartalmaznak, amelyet a légitársaság semmilyen körülmények között nem fedez.

Szállodák a terminál közelében

Közvetlenül a repülőtéren két luxusszálloda is található, melyek árai a következő árakon kezdődnek 165 eur éjszakánként. Ezek azonban a termináltól 3 perces sétára vannak.

Szállodák Fiumicino városában

A legolcsóbb szállodák Fiumicinóban találhatók, körülbelül 3 km-re a repülőtértől.

Ezek túlnyomó többsége csak térítéses szállítást kínál (általában kb. 15 eur), de a Cotral buszjáratot is igénybe veheti a következő összegért 1,10 eur, további részletekért lásd fentebb a "Közlekedés" részben.

Csak arra vigyázzon, hogy az utolsó busz a repülőtérről 21:00-kor indul. Az éjszakánkénti árak a következők 90 eur és 150 eur. Egy taxi a rövid távolság ellenére is kb. 20 €, ezért mindig jól számolja ki, hogy busszal el tud-e jutni a szállodájába, vagy érdemes inkább Rómában, távolabb, de jó tömegközlekedéssel megközelíthető helyen megszállni.

Ha késő este érkezik, és nem akar taxit vagy drága szállodai transzfert fizetni, fontolja meg, hogy közvetlenül Rómában szálljon meg, amely busszal mindig elérhető, még késő este/kora reggel is. Az útra azonban körülbelül egy órát kell szánnia.

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.